Как да пoръчам продукти от TopAuto.bg?

1. Изберете желания продукт и натиснете бутон ПОРЪЧАЙ под него.  Системата ще прибави един брой към сметката Ви и ще отвори нов прозорец с избрания артикул.

2. След като направите избора си, продължавате към следващата стъпка също с бутон ПОРЪЧАЙ.  В новия прозорец  трябва да попълните Вашите данни, адрес на доставка, допълнителни условия и данни на фирма, ако желаете фактура.  Регистрираните потребители ще видят в този прозорец попълнените от тях предварително данни.  Не забравяйте да посочите удобен час за получаване, предпочитан куриер, както и други условия за доставката. 

3. Изберете предпочитан начин на плащане и отново натиснете ПОРЪЧАЙ.

Вашата поръчка е изпратена успешно!  На посочения от Вас имейл адрес ще получите и копие от направената заявка.  Същото се съхранява и в потребителския Ви профил в TopAuto.bg.  Там може да направите справка за статуса на поръчката Ви.  

Всички цени са в български лева за 1 брой с включен ДДС.

 

Как ще се достави поръчката ми?

Доставката се извършва до посочен от вас офис на Еконт.  Поръчки за над 100лв. се доставят безплатно до офис на Еконт.

Всички продукти, поръчани през сайта, които в момента на поръчката са отеблязани в наличност, ще бъдат доставени в срок от 2 работни дни от датата на поръчката.

Ако продуктът в момента не е в наличност, ще бъдете уведомени за срока на доставката при потвърждаване на поръчката по телефона от наша страна. Ако поръчаният от вас продукт не може да бъде доставен, ще се свържем лично с вас, като използваме данните за контакт, посочени от вас при съставяне на поръчката.

Безплатната доставка не важи за поръчки с общо тегло над 50кг.  За доставката на такива стоки допълнително се договаря сумата за доставка с клиента при разговор за потвърждение на поръчката.

Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.

TopAuto.bg или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Пазаруването при нас е безопасно и сигурно.  Всички цени са за 1 брой с включен ДДС.