Създадохме Topauto.bg през 2011 година и от тогава специализираме във вноса и продажбата на автокозметика, добавки, ароматизатори и разнообразна гама от препарати за третиране на повърхности. 

Ние предлагаме 100% оригинални висококачествени продукти от производители, които са лидери в своите области в Северна Америка и Западна Европа. Тъй като сме директни вносители можем да предложим отлични цени за крайни потребители и отстъпки при поръчки на едро.

Стремим се внимателно да подбираме продуктите, които предлагаме като следим новостите в нашата област, тестваме и се допитваме до клиенти и партньори.

Всички продукти изложени в нашия магазин са в наличност!

Доставката на поръчки направени от неделя до петък се извършва на следващия ден.

Нашите основни задачи са:

  1.    да предлагаме качествени продукти на достъпни цени

Topauto.bg е изключителен представител на реномирани световноизвестни производители като Slick50 (добавки за моторно масло, скоростни кутии и диференциали), Gumout (добавки за гориво), Rain-x (химия за третираране на повърхности), NuFinish и Blue Coral (полирпасти и почистващи препарати), Black Magic (препарати за гуми и джанти), AutoExpressions (ароматизатори).

 

  1.    да предлагаме качествено обслужване и съвети на нашите клиенти

Винаги се стремим към добро отношение и уважение към нашите клиенти както и към предлагане на максимално полезни съвети.  За нас е важно да изградим име на добър партньор и доверие сред нашите клиенти.  

 

С уважение,

Екипът на Topauto.bg